Herinrichting Zwolsestraat

TERUG NAAR OVERZICHT

Op vrijdag 25 november wordt er geasfalteerd (onderlaag) in de bocht vanuit de Van Alkemadelaan de Harstenhoekweg in richting de Parkeergarage Strand, Tinq, wasstraat en pompstation Dunea.

Dit betekent dat parkeergarage strand, Tinq, wasstraat en pompstation Dunea vanaf vrijdag 25 november 16.00 uur tot zondag 11 december vanuit de Van Alkemadelaan bereikbaar zijn. Dus niet vanuit de Harstenhoekweg ! De rest van de kruising is afgesloten.

Vanaf maandag 12 december moet Van Gelder voor Dunea én Stedin weer in de bocht zijn om resterende leidingen aan te brengen. Deze werkzaamheden duren tot en met vrijdag 23 december 16.00 uur. Gedurende deze periode zijn de Parkeergarage Strand, Tinq, wasstraat en pompstation Dunea weer bereikbaar via de omleidingsroute die nu in gebruik is, dus vanuit de Harstenhoekweg.

Vanaf vrijdag 23 december 16.00 uur zal de bocht weer dichtgemaakt zijn zodat, gedurende de kerstvakantie, bovenstaande ondernemers weer bereikbaar zijn via de Van Alkemadelaan.

In het kort;
Parkeergarage Strand, Tinq, wasstraat en pompstation Dunea. zijn de komende tijd bereikbaar op de volgende manieren:
Vrijdag 25 november 16.00 uur tot en met zondag 11 december vanuit de Van Alkemadelaan
Maandag 12 december tot en met vrijdag 23 december 16.00 uur vanuit de Harstenhoekweg
Vrijdag 23 december eind van de middag vanuit de Van Alkemadelaan

In week 7 staat de deklaag asfalt over het gehele project op de planning. Binnenkort meer informatie over vervolg planning.