Burendag 22 september

TERUG NAAR OVERZICHT

Bewonersvereniging Noordelijk Scheveningen nodigt u van harte uit om tijdens de burendag te komen genieten van een uitgebreide Hightea in de Wijkwinkel in de Gentsestraat 22a. 

Tussen 12:00-16:00 zal deze geserveerd worden. Geheel kosteloos en speciaal voor u. Bij mooi weer net als vorige jaar, heerlijk buiten op het terras. Dit is een uitgelezen moment om eens kennis te maken met de buurtgenoten. U komt toch ook? Kinderen uiteraard ook van harte welkom. Aanmelden niet verplicht. Daarnaast zal er op het plein voor AH een optreden plaatsvinden van het Malle Balle circus! Komt dat zien.

Het Malle Balle Circus geeft artiesten in de dop de kans van hun leven. Met de uitdagende attributen en onder zeer deskundige leiding van de artiesten van Malabarista Entertainment, wordt met ongelooflijk veel plezier gewerkt aan maar één doel: even de beroemdste circusartiest ter wereld zijn en optreden in de circuspiste voor het grote publiek. Steeds opnieuw verbazen kinderen en volwassenen zichzelf en elkaar dat ze zo veel in zo’n korte tijd kunnen presteren. Ze leven zich uit als circusartiest in 10 verschillende circusdisciplines, zoals jongleren, éénwielen, devilsticks en ga zo maar door. De BNS nodigt u van harte uit!